Dilluns, 25 De Gener De 2021
C/ Escoles, 2, Pla de la Font - 25114
Telèfon: 973748133 Fax: 973748133

Escoles, 2
25114
Pla de la Font

alcalde@pladelafont.ddl.net

Tots els continguts del lloc web Pla de la Font-que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.- són, bé propietat de Pla de la Font,bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Pla de la Font és propietat exclusiva de Pla de la Font i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Pla de la Font és de Pla de la Font o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicaci&ocaute;, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Pla de la Font o dels seus proveïdors.

Pla de la Font i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Pla de la Font són marques protegides per Pla de la Font.Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Pla de la Font (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Pla de Font constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Pla de la Font es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Pla de la Font es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de Pla de la Font com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Pla de la Font no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació.Pla de la Font no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de Pla de la Font.

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Pla de la Font inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Pla de la Font no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no Pla de la Font no implica que Pla de la Fontl'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Pla de la Font es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del Pla de la Font.

Pla de la Font exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Pla de la Font o de webs de tercers.

Pla de la Font no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Pla de la Font.

El contingut del web de Pla de la Font únicament és aplicable a territori espanyol.

Pla de la Font garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Pla de la Font.Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Pla de la Font creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Pla de Font  enviant un e-mail a: alcalde@pladelafont.ddl.net

Destacats

Mapa Web