Salutació de l'Alcalde

Benvolgudes i benvolguts veïnes i veïns de Pla de la Font:

Fa 17 anys que el meu camí em va portar a Pla de la Font. La vostra acollida des de el primer moment ha estat molt càlida. 

A dia d’avui, gràcies al vostre suport, sóc la Presidenta de la EMD de Pla de la Font, quelcom que és per mi tot un honor. M’omple de satisfacció poder fer que viure al nostre poble sigui cada dia millor.

Per sort, no estic sola en aquesta tasca. Compto amb la col·laboració  de la resta de membres d’aquest Equip de Govern, així com amb el suport de molts veïns que, desinteressadament, ens ofereixen el seu ajut. Els vull mostrar amb aquestes paraules el meu sincer agraïment.

M’agradaria que consideréssiu aquesta Entitat Municipal Descentralitzada com casa vostra. Sempre estarem a la vostra disposició per qualsevol assumpte que puguem solucionar; amb un tracte proper i una la bona dedicació que ens caracteritza. 

El meu objectiu és que Pla de la Font sigui el poble que tots desitgem, una vila de la que sentir-nos orgullosos e il·lusionar-nos cada dia més amb el seu futur.

 

Visca Pla de la Font i la seva gent!!!!

 

Ines Galindo Plana

Document Actions